Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015



Ανοιχτή επιστολή της Κατερίνας Τζωρτζίνη, κατοίκου του Άνω Αλισσού, κοινοποιήθηκε πριν από λίγο. Η κ. Τζωρτζίνη αναφέρεται στη λειτουργία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αλισσού. Συγκεκριμένα η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Αντώνη Βούλγαρη, με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να ενημερώσω εσάς ως πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αλισσού και του Νηπιαγωγείου Κάτω Αλισσού καθώς επίσης και τους γονείς-κηδεμόνες μέλη των σχολείων μας, πως η απόφαση του Δ.Σ. για την οικονομική συνδρομή σχολικού έτους 2014-15 είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ.

Θέλω να επισημάνω σε εσάς όπως και στους γονείς-κηδεμόνες πως «ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ» νοούνται τα μέλη που έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή για τα σχολικά έτη 2012-13 και 2013-14 όπου τελειώνει και η θητεία του Δ.Σ. του οποίου και προεδρεύετε.

Συμπερασματικά λοιπόν αναφέρω πως για το σχολικό έτος 2014-15 απαγορεύεται σύμφωνα με το νόμο, ή το καταστατικό το οποίο πολλάκις αναφέρετε, να ορίσετε νέα συνδρομή (να σημειώσω και πως κόντρα των καιρών που διανύουμε εσείς επιμένετε να αυξήσετε).

Ως εκ τούτου παράνομη είναι και η απαίτησή της ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μελών στις εκλογές που θα αναδείξουν νέο Δ.Σ.

Σε απλά ελληνικά για να μην μακρηγορούμε: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ 3 ΧΡΟΝΩΝ.

Όποιος γνωρίζει απλή αριθμητική καταλαβαίνει»



Με εκτίμηση

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΖΩΡΤΖΙΝΗ