Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Άλλη μια διάκριση για τους μαθητές μας......Μπράβο παιδιά......

Οι μαθητές της Έκτης Τάξης του Δημοτικού σχολείου Αλισσού έλαβαν μέρος στον Πρώτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Έκφρασης Μαθητών Δημοτικών Σχολείων με Θέμα: «Ας φανταστούμε το Σχολείο των Ονείρων μας» για το σχολικό έτος 2014-2015. Ανάμεσα σε περίπου 100 συμμετοχές κατέλαβαν την 8η Θέση.
Ο καθηγητής Παναγιώτης Αναστασιάδης του Παιδαγωγικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Αγωγής Πανεπιστημίου Κρήτης, μετά από επικοινωνία με την διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Πηνελόπη Φραντζή αναφέρει τα εξής:
«Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την συμμετοχή σας στον 1ου Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Έκφρασης Μαθητών Δημοτικών Σχολείων με Θέμα: «Ας φανταστούμε το Σχολείο των Ονείρων μας» για το σχολικό έτος 2014-2015. Σύμφωνα με την εισήγηση της ειδικής επιτροπής κρίσης του διαγωνισμού, η πρόταση που υποβάλλατε τυγχάνει ειδικής τιμητικής διάκρισης καθώς κατέλαβε την 8η θέση! Μέχρι τέλος Μάιου θα σας αποστείλουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την βεβαίωση που θα πιστοποιεί την ειδική τιμητική σας διάκριση. Ο κατάλογος με τα σχολεία που καταλαμβάνουν τις πρώτες 10 θέσεις θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του διαγωνισμού.»